Amsterdam Dance Event (ADE) in de spotlight bij diverse radiozenders

(update) In Amsterdam vindt vanaf woensdag het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats. Diverse radiozenders besteden aandacht aan dit grote dance-evenement.

Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie in Amsterdam gericht op dance. Dit jaarlijkse evenement biedt een dag- en een nachtprogrammering aan. Overdag functioneert het evenement als een platform voor de elektronische muziekindustrie.’s Nachts speelt het Amsterdam Dance Event zich af in clubs en andere uitgaansgelegenheden met bekende dj’s en musici uit binnen- en buitenland.

Buma

Tijdens het Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma, treden ruim 2.000 artiesten op, bij 340 evenementen, verspreid over meer dan 100 locaties. Diverse radiozenders zenden de komende dagen uit vanuit Amsterdam.

NPO 3FM

Van woensdag tot en met zaterdag staat de avond bij NPO 3FM helemaal in het teken van ADE. Tussen 18:00 en 00:00 uur zitten de uitzendingen vol met interviews, livesets en reportages vanuit Amsterdam. 3FM heeft een eigen studio in de Gibson Room van de A’DAM Toren. De gehele programmering van NPO 3FM tijdens ADE vind je hier. 3FM is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Slam!

De commerciële radiozender SLAM! komt met een non-stop livemix tijdens de Amsterdam Dance Event: De SLAM! MixMarathon. Woensdagmiddag om 12:00 trapt niemand minder dan Armin van Buuren de SLAM! MixMarathon LIVE vanuit Amsterdam af en daarna hoor je tot zaterdagochtend 05:00 DJ’s in de mix.

Op zaterdagavond komt de radiozender met The Boom Room LIVE vanuit Amsterdam tussen 18:00 en 01:00 uur. De hele mixmarathon is naast Slam! ook te volgen op de televisiezender SLAM!TV en via Internet. Slam! hoor je op FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio 538

538 opent tijdens ADE een eigen hotel in The Student Hotel. Elke avond zijn er exclusieve showcases van Martin Garrix, David Guetta, Hardwell en Afrojack in de club van het 538DJ Hotel, waar ruimte is voor 250 luisteraars. Radio 538 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

FUNX

Ook de publieke jongerenzender FunX is aanwezig tijdens ADE. De ADE-uitzendingen zijn op woensdag, donderdag en vrijdag te horen van 16.00 – 23.00 uur en op zaterdag van 16.00 – 01.00 uur. FunX is in de vier grote steden te beluisteren via FM, landelijk via DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Amsterdam Most Wanted

Ook de radiozender Amsterdam Most Wanted (AMW) is aanwezig tijdens ADE. Op AMW wordt vijf dagen lang de AMW ADE DJ Marahton 2017 uitgezonden. Luisteren kan in delen van Noord-Holland en Zuid-Holland via DAB+ (kanaal 5C en kanaal 5D) en wereldwijd via Internet. (inclusief video).

Meer informatie via de website van Amsterdam Dance Event

Sociale media: