‘Coen en Sander Show’ van start bij Radio 538

Vandaag om 16.00 uur starten Coen Swijnenberg en Sander Lantinga met de Coen en Sander Show bij de commerciële radiozender Radio 538.

Overstap

De Coen en Sander Show was tussen september 2006 en mei 2015 te horen bij de publieke radiozender NPO 3 FM. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga presenteerden eerder al samen het programma Lantinga & Swijnenberg op vrijdagavond op 3FM. Op 3 februari 2015 werd bekend dat zowel de diskjockeys Swijnenberg en Lantinga als de producers Stoel en Van Herp de overstap gingen maken naar het commerciële radiostation Radio 538.

Na weken van voorbereiden is vanmiddag de eerste aflevering van de Coen en Sander Show bij Radio 538 te horen. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn elke maandag tot en met donderdag te horen op Radio 538 tussen 16.00 en 19.00 uur.

Coen & Sander-feestweek

“De komende week dopen we om tot de Coen & Sander-feestweek met slingers, champagne, muzikale gasten en hopelijk met jou! Ik voel me als een hond die na weken eindelijk z’n baasje weer gaat zien. Na de lange aanloop is het heerlijk dat we nu over kunnen gaan tot de echte actie. Zoveel zin om de eerste plaat de radio op te slingeren!”, aldus Coen Swijnenberg op zijn Facebook-pagina.

Items

Niet alle items van de Coen en Sander Show op 3FM zijn vanaf vandaag te horen zijn op Radio 538. De bekende onderdelen die ze bijna tien jaar lang in hun programma gebruikten hebben ze bij 3FM moeten laten. Fans zullen daardoor het filelied en het Request Rad niet meer terughoren. Ook is het niet duidelijk of er bij Radio 538 een vervolg komt van Das Coen und Sander Fest. “Nou, dat is nog niet bekend. Het kan heel goed zijn dat we daar nog iets mee gaan doen, alleen op dit moment ligt de focus natuurlijk helemaal op de start van de show. Dat komt later.”, aldus Coen Swijnenberg tegenover NU.nl.

Brian en Dimitri

Swijnenberg en Lantinga hebben afgelopen week al proef gedraaid in de studio van Radio 538. Onder de naam Brian en Dimitri maakten Coen en Sander in de nachtelijke uren al een proefprogramma op Radio 538.

Radio 538

Radio 538 is in vrijwel geheel Nederland te ontvangen via de FM en DAB+ (kanaal 11C), in Zuid-Limburg via de middengolf (891 kHz), alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.