(C) Mediamagazine

CPC Loop live te volgen bij regionale omroep Omroep West

Tienduizenden lopers komen vandaag, zondag 11 maart, naar Den Haag voor de 44ste editie van de NN CPC Loop. Omroep West is er de hele dag bij, op TV, radio, de site en de app.

City-Pier-City

De City-Pier-City (CPC) Loop is een sinds 1975 jaarlijks terugkerend hardloopevenement in Den Haag met als hoofdafstand de halve marathon (21,1 km). Naast deze afstand zijn er ook wedstrijden over 5 en 10 km en zijn er jeugdlopen van 1 en 2,5 km.

TV West

De regionale omroep Omroep West doet uitgebreid verslag van het evenement. Tussen 9.15 en 17.45 uur is het evenement live te volgen via TV West en de website van de regionale omroep. ’s Avonds is vanaf 20.00 uur in TV West Sport een uitgebreide samenvatting van de dag te zien op TV West. Deze wordt daarna elk uur herhaald tot maandagmorgen vroeg.

TV West is te ontvangen via diverse digitale tv-aanbieders. De televisiezender is landelijk te zien bij aanbieder Ziggo op kanaal 798. De zender is wereldwijd online live te volgen.

Radio West

Op 89.3 Radio West hoor je elk half uur een bijdrage vanaf het Malieveld en het parcours. In het liveblog houdt de omroep de liefhebber op de hoogte  van het belangrijkste nieuws over de CPC. Radio West is in de regio Zuid-Holland te ontvangen via FM en DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: