Nieuwe programmering voor Aldiana Radio

Per 1 mei aanstaande heeft Aldiana Radio een nieuwe programmering. De radiozender is in Noord-Holland te beluisteren via DAB+ en wereldwijd via Internet.

The Family Station

Aldiana Radio bestaat al sinds 2017 als radiozender voor de hotelketen Aldiana resorts en is sinds november van het vorige jaar ook te horen in de digitale ether in Noord-Holland. “Aldiana Radio richt zich niet op één specifieke doelgroep maar pakt het veel breder aan. Met de slogan “ The Family Station “ proberen wij niet alleen de jongeren of de vaders en moeders te bedingen maar juist het hele gezin“, aldus de radiozender destijds in een persbericht.

Nieuwe programmering

Vanaf 1 mei vervallen de programma’s van Dennis van Leeuwen en Peter Hanegraaf in het weekeinde. Beide DJ’s verhuizen naar de programmering op de werkdagen. Nick Velderman is elke werkdag te horen tussen 10.00 en 12.00 uur, Barry Brand tussen 12.00 en 14.00 uur en Dennis van Leeuwen tussen 14.00 en 16.00 uur. Op vrijdag is Peter Hanegraaf te horen tussen 14.00 en 16.00 uur. In het weekeinde is vanaf mei non-stop muziek te horen.

Meer informatie via de website van de radiozender.

Sociale media: