NPO Radio 1 Tourcafé is vanaf vandaag geopend in Beeld en Geluid

Tot en met zaterdag 27 juli opent het NPO Radio 1 Tourcafé dagelijks zijn deuren in Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum. Luisteraars zijn tijdens deze laatste week van de Ronde van Frankrijk van harte uitgenodigd om de magie van NOS Radio Tour de France samen van dichtbij te beleven.

Radio

De gehele Tour de France is de wielerronde te volgen via de radio via Radio Tour de France op NPO Radio 1. De komende week is dit spektakel ook live te volgen in Beeld en Geluid in het NPO Radio 1 Tourcafé. NOS-presentatoren Robbert Meeder en Gert van ’t Hof volgen samen met oud-wielrenners vanuit Hilversum dagelijks de koers op de voet vanuit Beeld en Geluid.

Te zien en te horen

De uitzendingen vanuit het NPO Radio 1 Tourcafé zijn elke dag vanaf 14.00 tot circa 18.30 uur ook te volgen via het themakanaal NPO 1 extra. Live aanwezig kan natuurlijk ook door een bezoek te brengen aan Beeld en Geluid. Wie zeker wil zijn van een plek, kan zich aanmelden via de website van NPO Radio 1.

Luisteren

De radiozender zelf is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: