NPO Start breidt aanbod uit met groot aantal cabaretshows

NPO Start breidt het aanbod aan cabaretshows flink uit. De voor iedereen vrij toegankelijke streamingdienst van de Publieke Omroep doet dit om Nederlanders tijdens de meivakantie, maar ook in de weken daarna, wat extra ontspanning te bieden in deze lastige en uitdagende tijden.

Samenwerking

Het gaat om tientallen theatershows van bekende cabaretiers als Theo Maassen, Van der Laan & Woe en Sanne Wallis de Vries. Het aanbod is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen deze cabaretiers, omroep BNNVARA en NPO. Ze komen naast het al bestaande aanbod van NPO Start met cabaretshows van onder meer Youp van ’t Hek, Peter Pannekoek, Ronald Goedemondt, Freek de Jonge en Claudia de Breij.

Onderzoek

Onlangs bleek uit GfK-onderzoek, dat in opdracht van de NPO werd gehouden, dat het Nederlandse publiek tijdens de coronacrisis vooral behoefte heeft aan nieuws en achtergronden, maar daarnaast ook graag meer films en humor zou zien. Met de vele NOS Journaals, talkshows en achtergrondrubrieken wil de NPO voldoen aan die eerste wens. Door extra films te programmeren op NPO 2 en NPO Start én het nu toevoegen van extra cabaretshows denkt de NPO ook op die andere behoeften bij het publiek in te spelen.

Via deze link is het gehele aanbod aan cabaret op NPO Start te vinden.

Sociale media: