Oefenwedstrijd São Paulo-Ajax live op Ziggo Sport

De oefenwedstrijd tussen São Paulo en Ajax is vanavond live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Winterstop

Momenteel wordt er niet gevoetbald in de Eredivsie en dus bereiden de voetbalclubs zich voor op de tweede seizoenshelft. Ajax doet dat in de Verenigde Staten en doet mee aan de Florida Cup. Het team van Erik ten Hag begon de Florida Cup met een 2-2 gelijkspel tegen Flamengo. De Ajacieden liepen vervolgens een bonuspunt mis, door de strafschoppenreeks te verliezen.

São Paulo

Ajax speelt vanavond, zaterdag 12 januari, tegen São Paulo zijn tweede wedstrijd in de Florida Cup. Het duel begint om 19:00 uur Nederlandse tijd en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. De voorbeschouwing begint rond 18.30 uur.

Kijken

Ziggo Sport is de sportzender die zonder meerkosten is te zien voor alle abonnees met digitale televisie bij Ziggo op kanaal 14.

Fans van Ajax die geen abonnee zijn van Ziggo kunnen de wedstrijd volgen via Ziggo Sport Totaal. Via dit betaalpakket, dat via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders wordt aangeboden, is de wedstrijd te zien via het Select-kanaal.

Eredivisie

Op vrijdag 18 januari gaat de Eredivisie weer van start. Ajax speelt op zondag 20 januari haar eerste wedstrijd in 2019 in de Eredivisie tegen sc Heerenveen.

Sociale media:

\