Providers REKAM en Vodafone kampen met storingen

Televisieaanbieders REKAM en Vodafone kampen met storingen. Bij kabelaar REKAM uit Gouda is een kabelbreuk de oorzaak van de storing. Bij Vodafone is nog niet duidelijk wat de oorzaak van de storing is.

REKAM

Inwoners van een deel van Gouda, Gouderak en Moordrecht die televisie kijken of internetten via kabelaar REKAM hebben sinds vanmiddag te maken met een storing. De storing is ontstaan door graafwerkzaamheden aldus de kabelaar. De reparatie van de schade gaat veel langer duren dan eerder verwacht. Aan het einde van de middag werd bekend dat het waarschijnlijk tot na middernacht gaat duren voor er weer beeld en internet is bij de klanten. Ook provider CaiWay biedt haar diensten aan via het netwerk van REKAM. REKAM biedt kabeldiensten aan in de regio rond de Zuid-Hollandse gemeente Gouda.

Vodafone

Ook Vodafone kampt met een storing. Klanten van de aanbieder hebben sinds dinsdagochtend problemen met de interactieve televisiedienst van de provider. Klanten hebben te kampen met storingen in het beeldsignaal. Vodafone zegt nog geen oplossing te hebben voor het probleem. De problemen doen zich alleen voor bij de dienst interactieve televisie van de provider. De provider biedt Internet, televisie en telefonie via de glasvezelkabel in diverse delen van Nederland. Het mobiele netwerk van Vodafone is niet getroffen.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.