Seven FM gestart met nieuwe programmering

De christelijke online radiozender Seven FM is gestart met een nieuwe programmering. Seven FM is een christelijke radiostation voor jongeren tussen de 15 en 35 jaar. En is te beluisteren via www.sevenfm.nl.

Ontdekken van nieuwe muziek

Vanaf nu zijn er elke werkdag vanaf 19:00 uur gepresenteerde programma’s te horen op de jongerenzender. “Het ontdekken van nieuwe muziek staat centraal in de programma’s”, aldus de radiozender in een persbericht.

Programmering

Van maandag tot en met donderdag zijn dj’s Arnaud, Daan, David, Martin, Joost, Niels en Lukas te horen. Op vrijdagavond brengt Arnold je op de hoogte van de beste muziek in de Top Seven FM. Aansluitend maken Pieter en Thom vanaf 20:00 uur een weekendshow. Overdag en in het weekend is ’24/Seven’ non-stop muziek te horen. Tegelijk met de nieuwe programmering introduceert de radiozender ook een nieuw logo en nieuwe website.

Hoofdredacteur Wilfred Hardeman: “Door de jaren heen is het commentaar vaak geweest dat christelijke muziek achterliep op seculiere muziek. Dat is gelukkig al een heel aantal jaar verleden tijd. Op Seven FM laten we goede muziek horen, die ook nog eens inhoud heeft.”

Groot Nieuws Radio

In november 2015 werd Seven FM overgenomen door Groot Nieuws Radio, omdat het voortbestaan van de radiozender op losse schroeven stond vanwege de investering in geld en tijd van de vrijwilligers. Groot Nieuws Radio ondersteunt de jongerenzender op gebied van beleid, administratie, audiovormgeving en muzieksamenstelling.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.