UFC Fight Night: Rotterdam live te volgen via FOX Sports

Vanavond vindt in Ahoy Rotterdam het Ultimate Fighting Championship (UFC) Fight Night. Het evenement is live te volgen via FOX Sports.

UFC

Ultimate Fighting Championship (UFC) is de grootste mixed-martial-artsorganisatie ter wereld. Periodiek organiseert de UFC evenement en vanavond is Rotterdam aan de beurt. Er wordt gevochten in meerdere klassen en het main-event bestaat uit de wedstrijd tussen de Nederlander Stefan Struve en de rus Alexander Volkov.

Tegenvaller

De organisatie heeft wel te maken gehad met een forse tegenvaller: De Nederlandse publiekstrekker Germaine de Randamie, voormalig wereldkampioen in het vedergewicht, heeft zich teruggetrokken vanwege een blessure aan haar rechterhand.

Onderdelen

Het programma voor vandaag bestaat uit twee programma’s: de zogenaamde ‘Prelims’ en het hoofdprogramma de ‘Main card’. In de ‘main card’ staan wedstrijden op het progamma uit het Zwaargewicht, Bantamgewicht, Middengewicht en Weltergewicht.

Stefan Struve vs Alexander Volkov

De wedstrijd in het zwaargewicht tussen Stefan Struve en Alexander Volkov belooft een strijd der giganten te worden tussen twee boomlange vechters. De twee-meter-dertien lange Nederlander is gewend boven zijn tegenstanders uit te torenen. Volkov is met zijn twee-meter-één echter ook de kleinste niet en dat zorgt voor een mooie match tussen de twee langste vechters in het zwaargewicht.

FOX Sports

Het gehele evenement wordt live uitgezonden door FOX Sports. Op FOX Sports 4 zijn vanaf 17.45 uur de Prelims live te zien vanuit Rotterdam. Om 20.00 uur begint de voorbeschouwing op FOX Sports 1 en FOX Sports 2 op de ‘main card’. Het main evenet begint om 21.00 uur.

Op FOX Sports 1 en 4 is de main card vanaf 21.00 uur te volgen met Nederlands commentaar en op kanaal 2 is het evenement te volgen met Amerikaans commentaar. Rond 22.30 uur is er een nabeschouwing op het evenement.