Ziggo zet alle muziekzenders in de etalage

Kabelaar Ziggo maakt van mei een echte muziekmaand. De aanbieder zet al de muziekzenders die normaal te zien zijn met een aanvullend pakket voor iedereen beschikbaar.

Muziekzenders

Ziggo meldde eerder dat in de maand mei de muziekzenders MTV Music 24, TV 538, DanceTrippin HD, SLAM! TV, MTV Brand New, Stingray LiteTV en MTV Live HD te zien zouden zijn voor iedereen met het digitale televisiepakket TV Standard. Normaal zijn de muziekzenders alleen te zien in het aanvullende pakket Movies & Series XL.

Meer

Naar nu blijkt zijn ook de televisiezenders Nick Music (kanaal 304), VH Classic (kanaal 606), Mezzo (kanaal 608), Stingray Djazz (kanaal 609), TV Oranje (kanaal 610), 100%NL TV (kanaal 611) en 192TV (kanaal 612) te zien voor iedereen met het pakket TV Standard.

TV 538

TV 538 is tijdens de maand mei de zogenaamde ‘zender van de maand’ bij aanbieder Ziggo. Via de zender zijn onder andere de programma’s ‘Track Checker’ en ‘De Laatste’ te zien in de maand mei voor alle abonnees met digitale televisie.

KPN

Bij KPN is 192TV de zogenaamde zender van de maand. De zender is voor alle abonnees van KPN’s Interactieve TV te zien via kanaal 23. Normaal is de televisiezender 192TV alleen te zien in het aanvullende Pluspakket van KPN Interactieve Televisie. Meer informatie op de website van KPN.

Kabelnoord

Bij aanbieder Kabelnoord is de televisiezender ONS de zender van de maand. In mei is het thema Oorlog & Bevrijding op televisiezender ONS. Meer informatie via de website van Kabelnoord.