Actie 3FM Serious Request live te volgen via radio, televisie en Internet

Vanavond gaat de actie NPO 3FM Serious Request weer van start. Het evenement is tot en met zondag te volgen via radio, televisie en Internet.

Apeldoorn

Het Glazen Huis van de actie 3FM Serious Request is dit jaar opgebouwd in Apeldoorn. De actie heeft een aantal wijzigingen ondergaan. Zo telt het Glazen Huis van de radiozender dit jaar twee etages en is er meer glas verwerkt in het huis. Dit jaar zullen 3FM DJ’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn de bewoners zijn van het Glazen Huis in Apeldoorn. Daarnaast zullen op de laatste dag van de actie ook DJ’s van andere publieke radiozenders te horen zijn vanuit het Glazen Huis.

Frans Timmermans sluit de deur

Frans Timmermans, 1e vicevoorzitter van de Europese Commissie, sluit vanavond om 20.00 uur de deur achter de 3FM-dj’s. Met een druk op de knop draaien de dj’s het Glazen Huis in, dat dit jaar op het Marktplein in Apeldoorn staat. Na dit feestelijke startmoment vraagt Frans Timmermans de eerste plaat aan en schuift de eerste donatie door de welbekende brievenbus van het Glazen Huis.

Na dat moment is 3FM Serious Request officieel begonnen. Tot en met 24 december voert NPO 3FM actie om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen.

Optredens

Vanavond zullen er diverse optredens zijn van artiesten tijdens de start van het evenement in Apeldoorn. Zo zijn vandaag Chef’Special, Lucas & Steve, Causes en Jonna Fraser te bewonderen op het podium in Apeldoorn. Ook tijdens de actieweek klinkt elke avond vanaf 18.00 uur live muziek op het Marktplein. Onder meer Broederliefde, Oliver Heldens, De Jeugd van Tegenwoordig, Kris Kross Amsterdam, Sam Feldt, Kraantje Pappie en Julian Jordan treden op.

Luisteren

De actie Serious Request is uitgebreid te volgen via radio, televisie en Internet. Natuurlijk zendt NPO 3FM tot en met Kerstavond non-stop uit vanuit Apeldoorn. NPO 3FM is landelijk te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NPO 101

Daarnaast is de actie ook 24 uur per dag te volgen via de digitale themazender NPO 101. Deze themazender is bij vrijwel alle digitale televisie-aanbieders de komende week ook te zien in het digitale basispakket. Bij Ziggo vind je de zender op kanaal 999 en bij KPN, Telfort en XS4all op kanaal 23. De televisiezender is ook te volgen via Internet.

NPO3

Televisiezender NPO3 zendt tot en met 23 december elke avond van 19:25 tot 20:15 uur de hoogtepunten uit vanaf het Marktplein in Apeldoorn. Op de laatste avond (24 december) is op NPO 3 ook de eindshow te zien van 19:25 tot 21:25 uur.

Internet

Via Internet is het evenement te volgen via de website van NPO 3FM en via Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat.

Sociale media: