BNR Nieuwsradio in het teken van Brexit tijdens Brexitdag

Vandaag, maandag 26 november besteedt BNR Nieuwsradio de hele dag op verschillende momenten en manieren aandacht aan Brexit.

Akkoord

De 27 leiders van de EU-landen hebben zondag ingestemd met de voorwaarden die zijn overeengekomen met Groot-Brittannië over de Brexit. De Britten verlaten de EU op 30 maart. Daarna kunnen de onderhandelingen over de toekomstige relatie beginnen.

Brexitdag

Vanwege het akkoord dat nu is gesloten organiseert BNR vandaag, maandag 26 november, de Brexitdag. “Tijdens deze dag vertellen we wat de Brexit gaat betekenen voor ondernemers, professionals en managers van Nederlandse en Britse bedrijven.”, aldus de radiozender.

Programma’s

Meindert Schut gaat in De Ochtendspits in op de gevolgen van de Brexit, met VNO-NCW en logistieke ondernemersvereniging Evofenedex. In BNR Zakendoen praat Hein Schumacher, CEO van FrieslandCampina, met presentator Thomas van Zijl. FrieslandCampina is in Groot Brittannië een belangrijke leverancier van yoghurt en desserts, die verkrijgbaar zijn bij de grote supermarktketens.

Jörgen Raymann beantwoordt met zijn panel alle vragen van luisteraars over de Brexit in Ask Me Anything. En ook Newsroom, de dagelijkse podcast van Het Financieele Dagblad en BNR, gaat diep in op effecten van de Brexit. In BNR Spitsuur spreekt Roos Abelman staatssecretaris Menno Snel van Financiën.

Luisteren

De radiozender is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: