Caiway voert prijsverhogingen door per 1 maart

Telecomaanbieder Caiway voert per 1 maart een groot aantal prijsverhogingen door. Daarnaast zal het aanbod van HD-zenders per 1 maart worden vergroot.

Investeren

Wij vinden het belangrijk dat je optimaal gebruik kunt maken van onze producten en diensten. Daarom investeren wij continu in het verbeteren van onze dienstverlening. Deze investeringen, samen met de stijging van de kosten van producten en diensten is de reden dat we tariefwijzigingen doorvoeren op onze abonnementen.”, aldus de aanbieder over de prijsverhogingen die per 1 maart worden doorgevoerd.

Basic TV

Zo kost per 1 maart aanstaande het Basic TV-abonnement (standaardpakket) geen 20,95 euro per maand maar 21,95 euro per maand. In een aantal gebieden geldt een afwijkend tarief maar ook daar wordt een prijsverhoging doorgevoerd.

Alles-in-1

Ook de alles-in-1 pakketten die Caiway via glasvezel aanbiedt gaan in prijs omhoog. Het pakket Gewoon Voordelig (voorheen Alles-in-1 Voordelig) gaat 2,50 euro per maand omhoog. Dit geldt ook voor vrijwel alle andere abonnementen die via glasvezel worden aangeboden. Ook de pakketten die via het coax-netwerk van de aanbieder worden aangeboden gaan in prijs omhoog.

Meer HD-zenders

Vanaf 1 maart wordt het aanbod van televisiezenders dat wordt doorgegeven in HD-kwaliteit uitgebreid met 13 zenders. Het gaat hier om vier zenders in het Basic TV-pakket:  ID, BBC World News, Xite en Disney XD. In het pakket Plus TV worden Discovery Science, Travel Channel en Motorsport.tv vanaf 1 maart in HD-kwaliteit doorgegeven.

In het pakket Internationaal wordt France 24 in HD-kwaliteit doorgegven. Daarnaast worden vanaf 1 maart de kanalen van FOX Sports International en Ziggo Sport Totaal in HD-kwaliteit doorgeven.

Gouda

In de regio Gouda wordt het aanbod HD-zenders niet uitgebreid. “Het maximaal aantal zenders dat via het Rekam-netwerk kan worden doorgegeven is al bereikt.”,aldus de aanbieder.

Replay TV

Per 1 maart worden er ook 22 televisiezenders aan het aanbod van Replay TV toegevoegd. Met Replay TV kunnen abonnees van Caiway programma’s, series en documentaires tot zeven dagen terugkijken.

Op een speciale website van Caiway zijn alle veranderingen per 1 maart 2018 terug te vinden.