Dave Minneboo wordt Creative Director bij radiotak Talpa

Dave Minneboo gaat binnenkort aan de slag als Creative Director bij de radiotak van Talpa. Hiermee wordt hij inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de radiozenders van Talpa: Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica.

Terug

Dave startte zijn carrière in 2000 bij Radio 538. Daarna heeft hij tot 2018 in verschillende functies bij 538 en later Talpa Network, Radio gewerkt. Na een periode van vier jaar bij Qmusic keert Dave nu terug bij de radiogroep.

“Veel ambitie”

Dave Minneboo: “Na een mooie tijd bij Qmusic en het behaalde marktleiderschap aldaar is mijn gevoel voor de vier mooie radiomerken van Talpa natuurlijk niet verdwenen. Ik heb heel veel ambitie om met deze vier mooie merken creatief aan de slag te gaan en ook mijn groen paarse hart sneller te laten kloppen om Radio 538 weer te laten groeien.

Iwan Reuvekamp

Bij Qmusic wordt Minneboo tijdelijk opgevolgd door Iwan Reuvekamp. Reuvekamp was eerder programmadirecteur en is nog altijd werkzaam bij Qmusic en moederbedrijf DPG Media als hoofd audio innovatie en talentcoach. Hij zal deze werkzaamheden overdragen om zich volledig te focussen op zijn interimfunctie bij Qmusic.