Derde seizoen True detective van start via Ziggo Movies & Series

Vanaf vandaag zijn de eerste twee afleveringen van het derde seizoen van de HBO-serie True detective te zien via Ziggo. Abonnees van de kabelaar moeten wel geabonneerd zijn op het aanvullende pakket Movies & Series (X)L.

True detective

True Detective is een Amerikaanse televisieserie van HBO waarvan het eerste seizoen in 2014 van start ging. Het is een anthologieserie waarbij in elk seizoen een andere zaak wordt belicht en andere acteurs acteren

Derde seizoen

Bedenker Nic Pizzolatto nam drie jaar de tijd voor het nieuwe seizoen en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Woody Harrelson en Matthew McConaughey, die we kennen uit het bekroonde eerste seizoen, zien we weliswaar niet terug, maar ze zijn wel betrokken als uitvoerend producenten.

Kidnapping

Net als voorgaande seizoenen draait seizoen 3 om een nieuwe zaak met een andere cast. Het verhaal speelt zich wel af in hetzelfde gebied als in seizoen 1: in de Ozarks, een gebied in het midden van Amerika dat zich uitstrekt over Missouri, Arkansas, Oklahoma en Kansas.

Het verhaal draait om een macabere kindermoordzaak uit de jaren ’80, waarbij een jongetje en zijn zusje verdwenen. Ruim dertig jaar later, als Hays inmiddels oud, grijs en gepensioneerd is, achtervolgt de onopgeloste zaak hem nog altijd.

Elke maandag

Vanaf vandaag zijn de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen te zien via Ziggo Movies & Series (X)L. Daarna volgt elke maandag een nieuwe aflevering.
Ook de eerste twee seizoenen zijn nog te zien via deze dienst.

Game of Thrones

Vanaf 15 april is via Ziggo exclusief het laatste seizoen van de serie Game of Thrones te zien. Dit is vandaag bekend geworden.

Vanaf

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=RZP6t1FmVO8