DJ Jordi Warners stapt over van SLAM! naar Qmusic

Radio-dj Jordi Warners (23) stapt over van SLAM! naar Qmusic en gaat samen met Qmusic dj Hila Noorzai een show in het weekend maken.

“Veelzijdig radiotalent”

Programmadirecteur Dave Minneboo laat weten: “Met Jordi halen we een veelzijdig radiotalent naar Qmusic. Hij is jong, maar heeft al veel ervaring en weet als geen ander hoe hij multimediaal in contact kan staan met de luisteraars. Hij is down to earth en past goed bij het DNA van Qmusic.

Weekend

Jordi is vanaf juni elke zaterdag en zondag samen met Hila te horen van 18.00 tot 21.00 uur. Hila breidt haar activiteiten in video daarnaast verder uit binnen De Persgroep: zij gaat per 1 mei deel uitmaken van het presentatorenteam van de Ochtend Show to go van het AD.

CV

Jordi Warners startte zijn carrière bij de de lokale omroep RTV Emmen en stapte daarna over naar Simone FM. Na zijn studie ging hij aan de slag als producer bij Radio 538. In maart 2015 stapte hij over naar SLAM!, waar hij zijn eigen show in het weekend kreeg. Zowel in 2015 als in 2016 werd Jordi genomineerd voor de Marconi Award voor aanstormend talent. In 2016 kreeg Jordi een plek in de weekprogrammering van SLAM!, eerst in de avond en meest recent in de middag.