Documentaireserie over Badr Hari nu te zien op Videoland

Sinds dit weekeinde zijn de eerste twee afleveringen van de driedelige documentaireserie Badr over kickbokser Badr Hari te zien op Videoland.

Wedstrijd tegen Rico Verhoeven

Nog nooit werd de veelbesproken en controversiële kickbokser Badr Hari zo close gevolgd en geportretteerd als in de Videoland Original documentaireserie Badr.”, aldus Videoland. Documentairemaakster Anna van ‘t Hek volgt Badr Hari op de voet richting de wedstrijd van het jaar tegen Rico Verhoeven op zaterdag 21 december.

De driedelige serie zoomt niet alleen in op de fysieke en psychische voorbereiding, maar geeft daarnaast een persoonlijke inkijk in het leven van The Golden Boy. Zijn jeugd, zijn (gezins)leven in Marokko, maar ook zijn omstreden verleden blijft niet onbesproken en ongezien.

Voorbereidingen

Diverse mensen, zowel uit de privé- als professionele omgeving van Badr Hari, komen aan het woord. In het eerste deel staat de persoon Badr centraal waarin wordt teruggeblikt op zijn jeugd en verleden en een beeld wordt gegeven van zijn dagelijkse (gezins)leven in Marokko. Het tweede deel focust zich op de atleet Badr in zijn voorbereidingen richting het aankomende en allesbepalende titelgevecht. Deel drie laat de Badr zien in de laatste momenten vlak voor en na de wedstrijd.

Kijken

De Videoland Original Badr is geproduceerd door HALAL. Aflevering 1 & 2 zijn vanaf nu exclusief te zien bij Videoland. Aflevering 3 volgt op zaterdag 28 december.

Video: