Haarlem105 maakt speciale marathonuitzending

Haarlem105 maakt op woensdag een speciale marathonuitzending onder de noemer ‘Haarlem105 piekt (0)23 uur lang. Een kerstuitzending om voor thuis te blijven.’

Speciale uitzending

De speciale uitzending op de lokale omroep is woensdag 23 december aanstaande, 23 uur lang te horen. Nu kerst niet live en met elkaar kan worden gevierd, brengt de lokale omroep voor de regio Haarlem de kerst naar de inwoners van Haarlem, Heemstede en Bloemendaal toe.

“Verbinding”

“Door de aangescherpte coronamaatregelen kan er nog maar weinig en dreigt het een eenzame kerst te worden. Juist nu hebben we gezelligheid en verbinding met anderen meer dan ooit nodig.”, aldus de omroep. Haarlem105 brengt interviews met bijzondere Haarlemmers, sprankelende optredens, reportages uit de stad en natuurlijk de beste (kerst)muziek.

Gasten

Erik van Muiswinkel, Dieuwertje Blok, Giel Beelen, Frénk van der Linden, Mylou Frencken, Lex Paleaux, Bastiaan Ragas, Hans Klok, burgemeesters Jos Wienen, Astrid Nienhuis en Elbert Roest, maar ook de directeuren van het Teylers Museum, Patronaat, de Stadsschouwburg en wethouders Jur Botter en Michel Rog zijn te gast tijdens de uitzending.

Presentatie

De presentatie en verslaggeving is in handen van de vaste vrijwilligers van Haarlem105. De radio- en televisie-uitzending start op 23 december om 17:00 uur en gaat door tot 24 december 16:00 uur.

Meer informatie https://Haarlem105.nl/kerstmarathon.

Sociale media: