Love Nature HD is Zender van de Maand bij Ziggo

De televisiezender Love Nature HD is de zogenaamde ‘Zender van de Maand’ bij aanbieder Ziggo. De zender is in de maart maart te zien voor alle abonnees met digitale televisie.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd. In de maand maart is dat de zender Love Nature HD.

Love Nature HD

De zender Love Nature HD is vorige maand toegevoegd aan het aanvullende pakket Movies & Series XL. Deze maand is de zender tijdelijk voor alle klanten van Ziggo met digitale televisie zichtbaar. De zender kan zowel bekeken worden via kanaal 205 op televisie als via de app’s en website van Ziggo GO.

Natuur

Love Nature biedt adembenemend mooie series van over de hele wereld. De series worden gefilmd in geweldige kwaliteit en zijn geschikt voor het hele gezin. De meest bizarre natuurfenomenen, de meest knuffelige babydieren of juist de gevaarlijkste monsters op deze wereld; je ziet het allemaal bij Love Nature. “, aldus Ziggo.

De afgelopen maand was de televisiezender NATGEO Wild de zender van de maand bij de aanbieder.