Stemmen op favoriete sportcommentaar tijdens Radio 1 Sportzomer

NPO Radio 1 Sportzomer viert dit jaar met legendarische sportcommentaren uit het verleden. De radiozender heeft de afgelopen jaren een schatkamer aan commentaar verzameld.

Van de legendarische woorden van Hans van Zetten ‘En hij staat, IK sta, het is ongekend. Epke Zonderland heeft hier de oefening van zijn leven geturnd!’ tot Jack van Gelders ‘Wat een ongelooflijk lekkere goal! Ro-bin van Per-sie. PANG. In the face!’ Vanaf vandaag kunnen luisteraars op hun favoriete sportcommentaarfragment stemmen.

Elftal

Op www.nporadio1.nl/sportzomer is een lijst met iconische sportcommentaren te vinden waar luisteraars op kunnen stemmen. De populairste fragmenten komen in de top 11 terecht: het elftal van de meest legendarische sportcommentaren. De top 11 wordt rond 21 augustus bekend gemaakt op NPO Radio 1. Fragmenten met onder andere het EK Voetbal in 1988, het WK Voetbal in 1974, de winst van Feyenoord in de UEFA-cup, het goud van de volleybalmannen en Ellen van Langen staan als favoriet moment op de website te bewonderen.

Favoriete fragment

De presentatoren van de NPO Radio 1 Sportzomer hebben natuurlijk ieder hun eigen favoriete fragment. Zij proberen luisteraars over te halen om op ‘hun’ fragment te stemmen. Zo staan onder andere de favoriete momenten van Magreet Reijntjes, Lara Rense, Frits Spits, Jurjen van den Bergh, Ghislaine Plag en Jurgen van den Berg op de  speciale website.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.