Mediabedrijf YPCA gaat zich volledig richten op online radiozenders

Het Hilversumse mediabedrijf YPCA gaat zich met ingang van 1 januari 2016 volledig richten op haar online radioactiviteiten en de verdere uitbouw van ‘de radiofabriek’. Dit bericht het bedrijf vandaag in een persbericht.

YPCA

YPCA dat in 2001 startte als telefonische dienstverlener, ontwikkelde zich de afgelopen jaren al steeds meer van telefonische dienstverlener naar mediabedrijf. Het bedrijf werd in 2001 opgericht door Jaco Bal en Lars Schotanus. De ervaring en achtergronden van beiden, respectievelijk Telecom (KPN) en Media (Radio 538, TMF) werden gecombineerd in YPCA.

Het bedrijf was als één van de eersten actief in Nederland met online radio. YPCA is nu actief met de radiozenders Traffic Radio, ALLsportsradio en begon onlangs New Business Radio. Deze drie radiozenders zenden alleen uit via Internet.

“Tijd om door te pakken”

“We hebben altijd gezegd dat we erbij willen zijn als internetradio echt doorbreekt. Dat moment is nu aangebroken! We hebben de afgelopen jaren met onze radiostations Traffic Radio, ALLsportsradio en New Business Radio een mooie voorsprong opgebouwd in internetradioland en die willen we nu verder gaan uitbouwen. Over een aantal jaren zal de huidige FM gaan verdwijnen en zal online radio in onze ogen dé standaard worden. Tijd dus om door te pakken!”, aldus Lars Schotanus directeur van YPCA.

Per 1 januari 2016 worden de callcenter activiteiten van YPCA overgedragen aan Direct Teleservice in Arnhem.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.