Museum RockArt viert jubileum met thematentoonstelling

Museum RockArt bestaat deze maand 12,5 jaar. Dit koperen jubileum wordt gevierd met een bijzondere expositie: De rode draad.

Verhuizing

Het museum, dat nu nog gevestigd in Hoek van Holland, hoopt binnenkort de plannen bekend te maken voor een verhuizing naar Den Haag. Volgens het museum verloopt het overleg met de gemeente van ‘de Beatstad’ voorspoedig.

Robbie van Leeuwen

Het 12,5 jarige koperen jubileum – mét gouden randje – wordt gevierd met een bijzondere expositie: De rode draad. Deze expostie is begin deze maand geopend. De muzikale carrière van topmuzikant Robbie van Leeuwen staat centraal tijdens deze boeiende expositie en voert ons mee van The Atmospheres, The Ricochets, The Motions naar Shocking Blue, Galaxy Lin en Mistral. Daarnaast doet hij ook veel producties voor andere muzikanten.

“Het is de rode draad waar we tijdens deze expositie zoveel moois van terug zien. Uitgestald in prachtige vitrines die een boeiend overzicht geven over zijn imposante carrière.”, aldus het museum op haar website.

Verzamelalbum

Platenmaatschappij Red Bullet heeft speciaal voor deze expositie een verzamelalbum uitgebracht. ‘A tribute to Robbie van Leeuwen’. Robbie is blij met dit album waarbij hij in zijn songkeuze niet werd gedreven door een commerciële insteek maar puur wat hij zelf mooi vindt. Het album is uiteraard te koop bij Museum RockArt. Tevens komt er in de loop van deze maand nog een unieke 13CD box van Shocking Blue uit “The Blue Box”.

Tot september

De expositie in Museum RockArt is tot en met september te zien. Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Openingstijden zijn donderdag,
vrijdag, zaterdag en iedere eerste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur. Entree € 7,50 per persoon. Meer informatie via de website van het museum.

Sociale Media: