Nieuwe app voor Sky Radio met “persoonlijke wekker”

Sky Radio lanceert vandaag haar vernieuwde app, die beschikbaar is voor iPhone en Android. De grootste vernieuwing in de mobiele applicatie is de gepersonaliseerde wekker, waarmee luisteraars op een unieke wijze worden gewekt door Sky Radio’s station-voice Kas van Iersel.

Wakker worden met Sky

Gebruikers kunnen in de nieuwe applicatie hun eigen naam selecteren in de wekker, waardoor zij door Kas bij naam worden genoemd en wakker kunnen worden met Sky. Met de nieuwe app is de radiozender persoonlijk aanwezig als de luisteraars aan een nieuwe dag beginnen. De vernieuwde mobiele applicatie van Sky Radio is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play.

“Goed begin van de dag”

Dennis Kuzee, Marketing Manager Sky Radio: “Op dit moment bieden we onze luisteraars via de applicatie onder andere al onze online stations, actuele verkeersinformatie, entertainmentnieuws en de meest toffe acties. Met de toevoeging van de gepersonaliseerde wekker bieden we iedereen nu ook de mogelijkheid gewekt te worden met een persoonlijke boodschap én non-stop de beste hits. Kortom; Sky zorgt voor een goed begin van de dag!”

Samsung smartwatch

Naast de App Store en Google Play is de Sky Radio applicatie nu ook beschikbaar op de Gear S2 en S3, de smartwatches van Samsung. De gebruikers van deze smartwatches kunnen de applicatie downloaden in de Gearstore.

Meer informatie over de app vind je hier.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.