NPO Radio 2 in het teken van Soul and Jazz Lijst 2017

NPO Radio 2 staat dit weekeinde in het teken van de Sould and Jazz Lijst 2017. Otis Redding met (Sittin’ on) The dock of the bay staat als hoogste genoteerd in deze lijst.

Samenstelling

De afgelopen week konden luisteraars stemmen op de beste muziek waar een “soul” in zit. De lijst bevat de beste jazz, funk, disco, latin, reggae en soul-platen stond tot op heden bekend als ‘De Zwarte Lijst’. Ook dit jaar staat Otis Redding met het nummer (Sittin’ on) The dock of the bay als hoogste genoteerd in de lijst.

Nederlandse inbreng

De top 3 wordt verder gevuld door Stevie Wonder met ‘Superstition’ en Curtis Mayfield met ‘Move On Up’. Ook is er Nederlandse inbreng in de lijst met Kyteman, Typhoon, Bo Saris, Caro Emerald, Ruben Hein en natuurlijk Candy Dulfer.

De lijst is dit weekeinde te horen op NPO Radio 2. De uitzendingen beginnen zaterdag om 6.00 uur en duren tot en met zondag 28 mei 24.00 uur. De lijst is ook te horen via het digitale themakanaal van NPO Radio 2: Soul and Jazz.

Luisteren

NPO Radio 2 is landelijk te ontvangen via FM en DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. NPO Radio 2 Soul and Jazz is landelijk te ontvangen via DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: