Rob Stenders krijgt middagprogramma op NPO Radio 2

DJ Rob Stenders (AVROTROS) is vanaf januari 2016 elke werkdag te horen van 14:00 en 16:00 uur met het programma “˜Stenders de schrik van alle zenders” op NPO Radio 2. Stenders neemt in de middag het stokje over van Jan-Willem Roodbeen (AVROTROS). Zijn “Roodshow” verhuist naar de avond van NPO Radio 2.

“I’ll go where the music takes me”

Rob Stenders: “Ik ga het proberen net iets anders te doen. De muziek in ‘Stenders de schrik van alle zenders’ (wees niet bang, is maar een werktitel) discrimineert niet op leeftijd, genre of angst voor het verliezen van luisteraars. Veel briljante ouwe meuk door alle decennia heen gaat de Radio 2-bak op, maar ik ga natuurlijk ook weer mijn best doen onze luisteraars heel veel nieuwe muziek door de strot te duwen. Omdat mijn gevoel voor humor niet veel verder gaat dan het afgekeurde materiaal van Seth Gaaikema is het goed dat de man van Draadstaal Dennis van de Ven met enige regelmaat te horen zal zijn. Weet je zeker dat er ook echt iets te lachen valt. I’ll go where the music takes me. NPO Radio 2 dus!”,aldus Stenders in een persbericht. Stenders’ Platenbonanza, het programma van Rob Stenders op de zaterdagmiddag op NPO Radio 2 verhuist per 1 januari naar de vrijdagmiddag.

Jan-Willem Roodbeen

Vanaf januari is Jan-Willem Roodbeen van maandag tot en met donderdag van 22:00-0:00 uur op NPO Radio 2 te horen. Henk van Steeg (EO) presenteert nu de late avond en is vanaf januari op zondag op NPO Radio 2 te horen.

“Meer uitstraling”

Zendermanager Jurre Bosman: “Met Rob Stenders in de middag op NPO Radio 2 krijgt deze radioman pur sang weer de plek op de Nederlandse radio die hij verdient. De ‘Roodshow’ is één van de best gewaardeerde programma’s van NPO Radio 2. Jan-Willem Roodbeen en zijn team gaan met de Late Night versie van de huidige middagshow onze avondprogrammering nog meer uitstraling geven.”, aldus Bosman

Op maandag 5 oktober start Gerard Ekdom (BNN-VARA) met zijn nieuwe ochtendprogramma ‘Ekdom in de Ochtend’ op NPO Radio 2. De complete programmering van NPO Radio 2 vanaf januari 2016 wordt dit najaar bekendgemaakt.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.