Samenwerking tussen Netflix en PSV voor film Triple Frontier

Netflix en de Eindhovense voetbalclub PSV hebben een samenwerking afgesloten voor het promoten van een nieuwe film van de streamingdienst op een groot LED-scherm bij het Philips Stadion. Het gaat om de film Triple Frontier

LED-scherm

Nooit meer juichen voor je club. Maar jij krijgt 75 miljoen. Deal? Met die boodschap adverteert Netflix vanaf zaterdag gedurende een week op het LED-scherm aan de buitenkant van het Philips Stadion.

Triple Frontier

Netflix lanceert komende woensdag de film Triple Frontier. Via PSV tracht de online streamingsdienst, die bekendstaat om haar vele populaire series, een nieuwe doelgroep op een innovatieve manier te bereiken. “Met innovatie als één van de kernwaarden van PSV was de connectie tussen beide partijen snel gelegd.“, aldus het persbericht.

Overval

De film gaat over vijf voormalige Special Forces-medewerkers die samenkomen om een overval te plannen in een dunbevolkt gebied ergens in de buurt bij de grens van Argentinië, Brazilië en Paraguay (Triple Frontier). Voor de eerste keer in hun prestigieuze carrière ondernemen deze keiharde ex-militairen onder leiding van Tom “Redfly” Davis (Ben Affleck) een gevaarlijke missie voor zichzelf in plaats dat zij dit in opdracht van een regering van een land moeten uitvoeren.

In de film zijn verder rollen weggelegd voor Oscar Isaac (Operation Finale), Charlie Hunnam (Papilion), Garrret Hudland (Mudbound) en Pedro Pascal (Game of Thrones/Narcos).

De film is vanaf 13 maart te zien bij de streamingdienst.

Video: