Sky Radio Christmas weer van start via DAB+

Sinds vandaag is de themazender Sky Radio Christmas weer te horen via DAB+. De radiozender vervangt tijdelijk Sky Radio Hits.

Traditie

Het is inmiddels traditie geworden bij Sky Radio dat we het kerstseizoen in de 1e week van oktober aftrappen met de lancering van ons Christmas Station op DAB+ en alle online kanalen. We zien de beluistering week na week oplopen als het richting kerst gaat, met als record een bereik van 6 miljoen mensen met kerst als ook Sky Radio op is omgedoopt in Sky Radio Christmas . Het is fantastisch dat we zoveel mensen een plezier doen met onze kerstplaylists”, aldus de radiozender.

Luisteren

Luisteren naar The Christmas Station kan in heel Nederland via de digitale ether op kanaal 11C. De radiozender is te vinden op het kanaal waar normaal Sky Radio Hits is te horen. De zender heeft de naam Sky Radio Xmas meegekregen.

De themazender is het gehele jaar te horen via Internet en de app van de radiozender op de smartphone of tablet. In de periode oktober tot en met begin december is de radiozender ook te ontvangen via de digitale ether (DAB+). Medio december wordt Sky Radio zelf The Christmas Station.