Storingen treffen KPN

Telecomprovider KPN is maandag getroffen door twee grote storingen. In Zuid-Limburg is de storing inmiddels opgelost, in de omgeving van Groningen ondervinden klanten nog hinder.

 

Abonnees van KPN in Zuid-Limburg hebben de hele middag last gehad van een storing. In grote delen van de regio waren er problemen met de vaste verbinding. De storing, die onder meer Maastricht, Vaals, Heerlen en Sittard trof, had gevolgen voor internet, telefoon en interactieve tv. KPN had de storing om 19.45 uur opgelost. De oorzaak van de storing is nog niet bekend.

Maandagmiddag zijn ook klanten in Groningen getroffen door een storing bij KPN. Als gevolg van deze storing kunnen klanten van KPN in Groningen en Hoogkerk geen of slecht gebruik maken van het internet. Ook de telefoon of interactieve TV kan volgens KPN verstoord zijn. De storing begon maandagmiddag omstreeks 12:00 uur. Het bedrijf hoopt de problemen zo snel mogelijk opgelost te hebben maar het is nog onduidelijk hoe lang het gaat duren, aldus RTV Noord.

Actuele storingen van KPN zijn hier te vinden: http://www.kpn.com/web/show/id=1983198