Tomorrowland start eigen radiozender: One World Radio

Dancefestival Tomorrowland heeft een eigen radiozender gestart: One World Radio. De radiozender is wereldwijd te beluisteren via Internet. De radiozender zal tijdelijk ook via DAB+ te beluisteren zijn in delen van België.

Tomorrowland

Het festival Tomorrowland, dat elk jaar wordt gehouden in België, bestaat dit jaar vijftien jaar. Door kenners wordt het festival, dat tegenwoordig twee weekeinden wordt gehouden, als beste dance-festival ter wereld. Het festival viert dit onder andere met de start van een eigen radiozender. One World Radio zendt exclusieve mixes, nieuwe tracks en de beste hits uit het bestaan van het festival.

DJ’s

Onder andere de Nederlandse DJ Armin van Buuren zal op de radiozender te horen zijn. Van Buuren zal elke vrijdag de ‘weekendmix’ op de radiozender gaan uitzenden. De Australische dj-zussen Nervo presenteren The One World Radio Top 30: elk weekend krijg je een overzicht van de dertig populairste dancehits, gekozen door de ‘People of Tomorrow’ zelf.

Luisteren

Luisteren naar de radiozender van Tomorrowland kan via de website van het festival, de nieuwe app van het festival en via deze link. In de periode 28 februari tot en met 31 augustus is de radiozender in Vlaanderen ook te beluisteren via de digitale ether (DAB+). Ontvangst zal wellicht ook in delen van Zuid-Nederland mogelijk zijn.

Sociale media: