Transportradio stopt voorlopig met ‘Onderweg live’

Transportradio stopt per vrijdag 27 november voorlopig met het programma ‘Onderweg live’. Dit programma wordt momenteel drie keer in de week gepresenteerd door Bob van Beeten.

Het programma is te horen via Internet en via korte golf. Daarnaast zendt KBC Radio het programma uit via middengolf (1602 kHz) en DAB+. Transportradio zelf zendt 24 uur per dag uit via Internet.

Meerdere oorzaken

Een gebrek aan donaties en sponsoren alsmede het ontbreken van draagvlak voor het programma en de gang van zaken binnen de transportsector zijn de oorzaken van het stoppen van het programma. Dit heeft presentator Bob van Beeten vrijdag bekend gemaakt in zijn programma. Volgens van Beeten gaat het om een tijdelijke pauze van het programma. Het programma hoopt in 2016 terug te keren. In de tussentijd zal worden bekeken hoe het programma kan terugkeren op de korte golf.

Transportradio

Transportradio zelf blijft gewoon uitzenden via Internet. De radiozender verzorgt 24 uur per dag radio-uitzendingen voor de Nederlandse transportsector en maakt specifieke programma’s voor Nederlandse vrachtwagenchauffeurs. De radiozender wordt in de lucht gehouden door het bedrijfsleven en donateurs van Stichting Steun Onderweg. Deze stichting is in 2011 opgericht om het chauffeursprogramma  op eigen kracht voort te kunnen blijven zetten. Een gebrek aan donaties zorgt er nu voor dat de live uitzendingen van het programma ‘Onderweg Live’ op Transportradio tijdelijk worden stopgezet.

Audiofragment

Bob van Beeten maakt bekend dat hij voorlopig stopt met Onderweg Live op:

Bob van Beeten stopt voorlopig met Onderweg Live / Transportradio by MediaMagazine.nl

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.