TV West nu ook te zien op Smart TV via Regio TV App

De regionale televisiezender TV West is nu ook te zien via de Regio TV App voor de Smart TV. De app biedt de mogelijkheid om vrijwel alle regionale televisiezenders te bekijken via de Smart TV. Omroep Zeeland komt binnenkort ook beschikbaar via de app.

TV West

Naast het volgen van de live-uitzendingen van de regionale televisiezender van Zuid-Holland Noord is het ook mogelijk om on demand TV West-programma’s zoals bijvoorbeeld Van de Kaart, het TV West Nieuws of TV West Sport terug te kijken. Dit kan ook voor tien andere regionale omroepen.

Smart TV

Om de app voor te gebruiken is alleen een Smart TV met internetverbinding vereist. De app is beschikbaar op de meest voorkomende smarttelevisies van Samsung, LG, Sony en Philips. Naast Omroep West zijn via de Regio TV App ook alle andere regionale omroepen te bekijken. Gebruik van de Regio TV App is, net zoals de andere apps van Omroep West, gratis.

Omroep Zeeland

Omroep Zeeland heeft onlangs een nieuwe app voor de Smart TV beschikbaar gesteld: de Omroep Zeeland televisie-app. Deze app is alleen beschikbaar voor klanten van de Zeeuwse kabelaar Delta / ZeelandNet. Via de app kunnen programma’s als Zeeland Nu, Onze Club en Trugkieke op aanvraag bekeken worden. Ook geeft de app toegang tot al het Zeeuwse nieuws.

Later dit jaar wordt de app ook geschikt voor andere televisieplatformen, dus niet meer alleen voor Delta-klanten. Dan wordt de app ook toegevoegd aan de ‘Regio TV App’ met daarin de andere regionale omroepen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.