Tweede seizoen De Luizenmoeder start met kijkcijferrecord

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder is zondagavond door een recordaantal kijkers bekeken. Volgens cijfers van Stichting Kijkonderzoek keken er bijna vier miljoen Nederlanders naar het wel en wee van basisschool De Klimop op NPO 3. Hiermee was de serie het best bekeken programma op de zondagavond.

Tweede seizoen

Zondagavond ging het tweede seizoen van start van de populaire serie De Luizenmoeder bij de AVROTROS op NPO 3 met de aflevering ‘Safety First’. Het eerste seizoen zorgde vorig jaar al voor een aantal kijkcijferrecords maar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bracht weer een nieuw record. Meer dan 3,9 miljoen kijkers keken er zondagavond lineair via NPO 3. Daar komen nog de kijkers bij die de uitzending via diensten als NPO Start of Ziggo Replay gaan bekijken.

Prijzen

Het eerste seizoen van De Luizenmoeder scoorde zowel lineair als online hoge kijkcijfers. Daarnaast won het programma een Zilveren Nipkowschijf. De successerie is inmiddels ook al aan diverse andere landen verkocht. Zondagavond ging het tweede seizoen van de serie van start.

Terugkijken

Aanstaande zondag, 17 februari, is de tweede aflevering van het tweede seizoen te zien. De eerste aflevering van dit nieuwe seizoen kan hier worden teruggekeken.