Veel aandacht voor KLM Open op radio en televisie

Tot en met zondag vindt in Zandvoort het golftournooi de KLM Open Golf plaats. De KLM Open is onderdeel van de European Golf Tour. De wedstrijden zijn live te volgen op radio- en televisie.

Golfers

Bekende golfers als Martin Kaymer, Darren Clarke, Padraig Harrington en Joost Luiten zullen vanaf donderdag te zien zijn op de Kennemer golfbaan in Zandvoort.

Sport 1 Golf

Betaalzender Sport 1 doet met Sport1 Golf vier dagen verslag van het KLM Open. Vanaf donderdag tot en met zondag wordt er in totaal meer dan 18 uur live televisie gemaakt door Sport 1 Golf vanuit Zandvoort. Op donderdag en vrijdag beginnen de uitzendingen rond 11.30 uur. Op zaterdag en zondag rond 12.00 uur.

NOS

NOS Studio Sport doet net als in voorgaande jaren rechtstreeks verslag van de derde dag en de slotdag van het KLM Open in de reguliere uitzendingen. Op zaterdag vanaf 15.10 uur, op zondag vanaf 13.30 uur. Ook is het evenement te volgen via de website NOS.nl

Sport 1 KLM Open Radio

Naast een live-verslag op televisie biedt Sport 1 ook een live-verslag via een eigen radiozender: Sport 1 KLM Open Radio. Sport1 KLM Open Radio is de officiële radiozender van het KLM Open. De zender is elke toernooidag van 10 tot 18 uur in de lucht met verslaggevers in de baan en interviews met spelers en andere prominenten. In Zandvoort en omgeving is Sport1 KLM Open Radio te beluisteren via 88.4 MHz. Voor wie thuis, op kantoor of onderweg wil meeluisteren, is er een live stream op klmopen.nl.

Tweets

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.