Veel etherpiraten ‘on air’ tijdens de Feestdagen

Ook dit jaar zijn er in vrijwel heel Nederland weer veel etherpiraten actief tijdens de Feestdagen.

Piek

Gedurende het hele jaar zijn er in Nederland diverse etherpiraten te horen. Deze piraten zijn voornamelijk in het weekeinde actief in het oosten van het land. Rond de Kerstperiode is in heel Nederland een verhoogde activiteit van piraterij waarneembaar. Ook in de Randstad zetten dan diverse etherpiraten hun radiozenders aan. De eerste ‘piraten’ waren vorig weekeinde al aan het “warm draaien”.

Randstad

Zo zijn er dit jaar in de Randstad onder andere de etherpiraten DanceRadio (87.5 MHz) Activity Radio (92.3 MHz), Smash FM (93.9 MHz), Yes Fm (101.0 MHz) en DanceRadio Den Haag (104.9 MHz) actief.

Luisterpost Leiden

De redactie van Mediamagazine houdt de ether in de regio Leiden in de gaten. Een overzicht van alle etherpiraten in de regio Leiden vind je hier.

Meer informatie

De website Etherpiraten.com geeft het laatste nieuws over de illegale radiozenders in Nederland. Via de websites Geheimezender.com en Piratenzenders.com kunnen ook diverse vrije radiozenders via het Internet worden beluisterd.

Via de website dx-rapporten.nl is een overzicht te vinden van de illegale radiozenders die in de regio Den Haag / Westland / Schiedam beluisterd kunnen worden.

Sociale media: