Veteranendag live te volgen via NPO 2 en NPO Radio 5

Vandaag, zaterdag 25 juni, doen NPO 2 en NPO Radio 5 live verslag van de Nationale Veteranendag vanaf het Malieveld in Den Haag.

NPO Radio 5

Op NPO Radio 5 horen van 10.00 tot 18.00 luisteraars alles over onder meer de reünies van vredesmissies, het defilé en alle andere feestelijke activiteiten op het Malieveld. NPO Radio 5 presentatoren Tom Herlaar, Ron Brandsteder, Petra de Joode en Jeanne Kooijmans zorgen ervoor dat de luisteraars niets hoeven te missen van de Nationale Veteranendag. In de NPO Radio 5 studio op het Malieveld komen veteranen, artiesten – waaronder O’G3NE en Renee van Bavel – en andere gasten langs. NPO Radio 5 is te ontvangen via DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NPO 2

Op televisie besteedt de NOS op NPO 2 uitgebreid aandacht aan de Veteranendag in Den Haag. De NOS zendt live uit op NPO 2 van 12.50 tot 14.30 uur. De samenvatting wordt ’s-avonds uitgezonden van 18.50 – 19.15 uur, ook op NPO 2. NPO 2 is ook live te zien via Internet.

Livestream

Thuisblijvers kunnen ook alles volgen via Internet. Van de plechtigheid in de Ridderzaal, de ceremoniële medaille-uitreiking op het Binnenhof, het defilé door de binnenstad van Den Haag met de intocht op het Malieveld tot en met de manifestatie het Malieveld. De uitzending op internet is tot 14.30 uur te bekijken. Om de Nederlandse Veteranendag 2016 via de streaming te volgen, klik hier op Livestreaming Veteranendag 2016.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.