(C) Mediamagazine

VodafoneZiggo tevreden over Ziggo F1 Live in Ziggo Dome

VodafoneZiggo kijkt tevreden terug op het evenement Ziggo F1 Live. In de Ziggo Dome was zondag live de Grand Prix van Oostenrijk te zien. Duizenden racefans zagen de Nederlander Max Verstappen winnen.

Winst

Na een slechte start van de wedstrijd scheurde Verstappen onverwacht van P7 naar P1 op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Miljoenen fans gingen uit hun dak door het hele land, maar ook in de Ziggo Dome werd het groots gevierd. Ziggo had voor duizenden klanten dit event georganiseerd om het racespektakel live te aanschouwen. Op Ziggo Sport (Select)zagen maar liefst 1,6 miljoen kijkers live hoe Max de race won.

De groei van Formule 1 op Ziggo Sport

Ziggo Sport is de thuisplek van Formule 1-liefhebbers, waar het duo Jack Plooij en Olav Mol al jarenlang verslag doet vanuit iedere pitstraat. Door de populariteit van Max Verstappen werd twee jaar geleden het Formule 1 Café op vrijdagavond geïntroduceerd en daarmee ontstond een heus ‘raceweekend’ op Ziggo Sport. Na de populaire simulatierace Ziggo eBattle F1 is dit een volgende unieke ervaring die Ziggo haar klanten biedt bovenop de zenderprogrammering.

Series en sport

Met de Formule 1-viewing heeft Ziggo een volgend programma neergezet waarbij het publiek op een groot scherm kan kijken naar exclusieve programmering zoals sport en series. Ziggo-klanten konden al met korting de wedstrijd Ajax-Real Madrid volgen in de Ziggo Dome en eerder was in Pathé-bioscopen de ontknoping van seizoen 7 en 8 van Game of Thrones te zien.

Sociale media: