Voetbal: Eredivisie van start bij NOS Studio Sport

Vandaag gaat de Eredivisie van start met het seizoen 2019-2020 met de wedstrijd PEC Zwolle-Willem II. NOS Studio Sport volgt ook dit seizoen de Eredivisie op de voet.

Eredivisie op Vrijdag

Vandaag, vrijdag 2 augustus, trappen Henry Schut en Hugo Borst NOS Eredivisie op Vrijdag af met de samenvatting van PEC Zwolle-Willem II. Joep Schreuder is in Zwolle voor de interviews na afloop van de wedstrijd en een uitgebreide voorbeschouwing van het nieuwe voetbalseizoen. Verder zijn er op zaterdag en zondag de vertrouwde uitzendingen van NOS Studio Sport en is de Eredivisie bij de NOS natuurlijk live te volgen op de radio via NOS Langs de Lijn.

NOS Studio Voetbal

NOS Studio Voetbal is als altijd het eerste programma met het laatste woord. Dit weekeinde zelfs inclusief een uitgebreide samenvatting van het eerste Eredivisieduel op zondagavond: AZ-Fortuna Sittard. Deze wedstrijd start zondagavond om 20.00 uur.

De gasten aan tafel zijn Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart en Arno Vermeulen. Nieuw is de column van Marcel van Roosmalen. De schrijver geeft als vervanger van Jan Beuving in de rubriek De Korte Corner zijn kijk op het voetbalweekend.

Doelpunt van de Week

Nieuw dit seizoen is ook de Doelpunt van de Week-verkiezing op Instagram. De volgers kunnen ieder voetbalweekend via Instagram stories stemmen op het mooiste doelpunt van de week.

Voetbalpodcast weer van start

Maandagmiddag nemen de NOS-voetbalcommentatoren de week door in de NOS Voetbalpodcast. Anekdotes van de voetbalexperts die ter plekke waren en er de hele week bovenop zitten. De presentatie is in handen van Arno Vermeulen.