Wedstrijdverslagen Ajax terug op regionale radiozender NH Radio

Met ingang van vandaag, 1 oktober, zijn de wedstrijdverslagen van voetbalclub Ajax uit Amsterdam weer te horen bij de regionale radiozender NH Radio.

Rechtenkwestie

NH Radio deed in het programma NH Sport de afgelopen jaren wel verslag van de wedstrijden van AZ uit Alkmaar maar de wedstrijdverslagen van Ajax ontbraken in het radioprogramma NH Sport. Dit kwam volgens de regionale omroep voor Noord-Holland vanwege een rechtenkwestie. “Deze week kreeg NH Sport groen licht om voortaan ook weer flitsen van Ajax uit te zenden.”, aldus de radiozender.

De radiozender gaat verslag doen om alle duels uit de Eredivisie op de zondagmiddag en de wedstrijden op zaterdagavond als AZ dezelfde avond ook in actie komt.

Heerenveen-Ajax

Vandaag doet de radiozender live verslag van de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Ajax. De wedstrijd begint om 14.30 uur en is dus live te volgen via de radiozender NH Radio in het programma NH Sport. Klaas Jan Bos doet verslag vanuit het Abe Lenstra.

AZ-Feyenoord

AZ speelt om 12.30 uur een belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord uit Rotterdam. De wedstrijd die wordt gespeeld in Alkmaar begint om 12.30 uur en is live te volgen via Internet en de NH App. Het verslag op de livestream wordt gedaan door Edward Dekker en Erik-Jan Brinkman.

Op NH Radio zijn tussen 12.00 en 14.00 uur flitsen van AZ – Feyenoord te horen in de uitzending van Ricky Koole. Vanaf 14.00 uur in NH Sport bij Rob Wtenweerde uiteraard
aandacht voor dit duel. NH Radio is in delen van Nederland te ontvangen via FM, DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

De wedstrijd AZ-Feyenoord is ook live en integraal te volgen via de regionale radiozender Radio Rijnmond in het programma Radio Rijnmond Sport. De uitzending van het sportprogramma is te horen van 12.00 uur tot 19.00 uur.

Naast een live-verslag van AZ-Feyenoord is ook de wedstrijd Sparta Rotterdam-Roda JC vanaf 16.45 uur live te volgen via de radiozender. Radio Rijnmond is de in de regio Zuid-Holland te ontvangen via FM, DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: