Zendermanager Wilbert Mutsaers verlaat NPO 3FM

Zendermanager Wilbert Mutsaers gaat begin 2016 aan de slag als algemeen directeur bij MOJO Concerts. Eind 2015 vertrekt Mutsaers na ruim 6 jaar te hebben gewerkt bij de NPO als zendermanager van NPO 3FM, NPO Radio 6 en FunX. Dit bericht de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) in een persbericht.

“Nieuw avondtuur”

Mutsaers: “Na ruim zes jaar bij de mooiste radiozenders te hebben gewerkt, is het tijd voor een nieuw avontuur. Na de recente viering van 50 jaar 3FM en de start van een nieuwe programmering is het nu het goede moment om de stap naar MOJO te zetten. Ik wil alle dj’s, omroepen en medewerkers van 3FM, Radio 6 en FunX van harte bedanken voor de mooie samenwerking”

Toekomst

Over de toekomst van 3FM maakt Mutsaers zich geen zorgen “Het is een spannend jaar geweest”, aldus Mutsaers tegenover VPRO’s 3voor12. “Maar ook op een leuke manier. Je ziet dat veel opgeleid talent nu kan doorstromen. Het moeilijkste nu is dat het publiek eraan moet wennen. ”

“Dankbaar”

NPO-bestuurder Shula Rijxman is Mutsaers dankbaar voor alles wat hij voor de radiozenders heeft gedaan. “Wilbert heeft van 3FM dé plek voor nieuw talent en nieuwe muziek gemaakt. Hij weet als geen ander de verbinding te leggen met de muziekwereld. Wij wensen hem een mooie, muzikale toekomst toe bij MOJO.”

Mutsaers verwacht zijn werk bij 3FM af te sluiten op kerstavond, bij de sluiting van de Serious Request-week, en begin 2016 bij MOJO van start te gaan. Voor zijn opvolging wordt binnenkort een sollicitatieprocedure in gang gezet. Wilbert Mutsaers volgde in 2009 Florent Luyckx op als zendercoördinator/zendermanager.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.