538 voor War Child van start

De radiozender 538 zet zich tot en met 29 maart in voor het goede doel:  War Child. 538 gaat acht dagen op zoek naar talenten in acht gemeenten en er wordt zoveel mogelijk geld opgehaald om zoveel mogelijk oorlogskinderen te helpen.

 

De actieweek van 2013 staat in het teken van oorlogskinderen die er alleen voor staan. Honderdduizenden kinderen raken door oorlog hun ouders kwijt. Het zijn verlaten oorlogskinderen die er helemaal alleen voor staan. Hierdoor zijn ze extra kwetsbaar. Veel van hen belanden in de prostitutie, of worden uitgebuit als huisslaaf of kindsoldaat. War Child komt op voor deze verlaten kinderen en zorgt ervoor dat ze op een veilige plek weer gewoon kind kunnen zijn. 538 zet zich van 21 tot en met 29 maart in om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat War Child meer oorlogskinderen kan helpen. Tijdens deze actieweek zendt 538 24 uur per dag live uit vanaf acht locaties in Nederland.

Voor deze gelegenheid wordt de TV-zender van 538 bij de diverse kabelaars doorgegeven op een speciaal evenementenkanaal. Bij Ziggo is dit evenementenkanaal te vinden op kanaal 13, bij UPC op kanaal 14 en bij CaiWay op kanaal 55.

Meer informatie via: http://www.538voorwarchild.nl