Anoûl Hendriks stapt over van Radio 538 naar SLAM!

DJ Anoûl Hendriks (22) stapt over van Radio 538 naar SLAM!. Per 1 juli gaat hij op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 15:00 uur zijn eigen programma presenteren, ook wordt hij vaste invaller op SLAM!. Met het vertrek van Jordi Warners neemt Dimitris Kops per 27 mei maandag tot en met donderdag van 13:00 tot 16:00 uur voor zijn rekening. Hij zal tevens in het weekend tussen 15:00 en 18:00 uur te horen blijven op SLAM!.

N1

Anoûl Hendriks begon bij de lokale omroep N1 in Nijmegen. In 2014 deed Anoûl mee aan BNN University waar hij zich de kneepjes van het radiovak eigen maakte. De dj was in de tijd daarna o.a. werkzaam bij KXRadio en 3FM. De afgelopen twee jaar hoorde je hem op Radio 538. Anoûl start per 1 juli met zijn nieuwe programma op SLAM

“Talent”

Anoûl Hendriks is een talent met kennis van dancemuziek en veel passie voor radio. Daarnaast brengt hij veel enthousiasme en energie met zich mee, eigenschappen die perfect passen bij de identiteit van SLAM!. We kijken uit naar zijn komst.” Aldus Anton van Lieshout, station director van SLAM!.

Avondprogrammering wordt non-stop

Naast de komst van Anoûl en de doorstroom van Dimitris krijgt ook de avondprogrammering een wijziging op SLAM!. Per 1 juni gaat het programma van Harm & Kees (22:00 – 00:00 uur) over op SLAM! non-stop. “Daarmee gaat SLAM! zich in de late avond focussen op meer muziek.”, aldus de radiozender in een persbericht.