Champions League: APOEL-Ajax live op radio en televisie

Vanavond speelt Ajax haar play-off wedstrijd voor een plek in de Champions League tegen APOEL Nicosia. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Champions League

Ajax heeft zich geplaatst voor de play-off wedstrijden voor een plekje in de groepsfase van de Champions League. Hiervoor moet een tweeluik worden gespeeld tegen APOEL Nicosia uit Cyprus. Vanavond staat de wedstrijd in Cyprus op het programma. Volgende week volgt de return in Amsterdam. De wedstrijd start vanavond om 21.00 uur en is live te volgen via radio, televisie en Internet.

Veronica

De wedstrijd APOEL-Ajax wordt live uitgezonden op Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur en de wedstrijd zelf dus om 21.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing. De wedstrijd is ook te volgen via een livestream.

Ziggo Sport Voetbal

De wedstrijd APOEL-Ajax is ook live te volgen via Ziggo Sport Voetbal. Deze zender maakte onderdeel uit van het aanvullende premiumpakket van Ziggo Sport Totaal. Dit pakket is tegen meerprijs af te nemen via vrijwel alle aanbieders van digitale televisie.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd tegen volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is landelijk te ontvangen via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.