Champions League: Atletico Madrid – PSV live op radio, tv en Internet

Vanavond is de Champions League-wedstrijd Atletico Madrid – PSV live te zien op radio, televisie en Internet. Winnaar van deze wedstrijd verdient een plek in de volgende ronde van de UEFA Champions League. In de eerste wedstrijd van dit tweeluik in Eindhoven stond er na de reguliere speeltijd 0 – 0 op het scorebord. PSV kan vanavond de eerste Nederlandse kwartfinalist in de Champions League worden sinds 2007, toen de Eindhovenaren zelf tot deze fase doordrongen.

SBS6

SBS6 zendt de wedstrijd Atletico Madrid – PSV vanavond live uit. De voorbeschouwing van de wedstrijd begint om 20.00 uur en de wedstrijd zelf om 20.45 uur. Na afloop is er een ruime samenvatting te zien van de wedstrijd tussen Manchester City en Dinamo Kiev. De eerste wedstrijd werd twee weken geleden gewonnen door Manchester City met 3-1.

Ziggo Sport Totaal

De betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt vanavond naast de wedstrijd Atletico Madrid – PSV op Ziggo Sport Voetbal ook de wedstrijd Manchester City – Dynamo Kiev live uit via Ziggo Sport Extra 1. Via Ziggo Sport Select is het programma UEFA Champions League Switch te zien waar alle hoogtepunten live worden uitgezonden.

NPO Radio 1

Op de radio doet NOS Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 verslag van de wedstrijd tussen Atletico Madrid en PSV. De uitzending van NOS Langs de Lijn en Omstreken begint om 20.30 uur. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Arman Avsaroglu en Frank Wielaard. In de studio doet Foeke Booy de wedstrijd analyses. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Internet

Op Internet pakt NU.nl de uitzendingen van de Champions League op. De op tv uitgezonden wedstrijd wordt live gestreamd. Ook worden clips van de hoogtepunten gedurende de avond direct geplaatst zodat men te allen tijde bijvoorbeeld de doelpunten kan terugzien. En er is een liveblog met aandacht voor de overige wedstrijden op deze avond. Na afloop wordt de samenvatting en samen met reacties online geplaatst. Daarnaast zijn alle hoogtepunten ook live te volgen via Twitter.

Laat een bericht achter Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.