Directeur Omroep West ziet af van toeslagregeling, Roukens blijft

Directeur Gerard Milo van Omroep West heeft vandaag besloten af te zien van zijn toeslagregeling omdat het belang van de omroep voor hem voorop staat. Na een goed gesprek heeft presentatrice Debby Roukens besloten om alsnog bij de regionale omroep te blijven.

Commotie

De beloning van directeur Gerard Milo van Omroep West heeft de afgelopen periode de nodige commotie opgeleverd binnen Omroep West. Onder andere het ontslag van radiopresentatrice Debby Roukens zorgde voor een hoop onrust bij de luisteraars en kijkers. De twee personeelsbijeenkomsten die vorige week zijn gehouden en een goed gesprek met Debby Roukens hebben Milo doen besluiten om af te zien van zijn gewraakte
toeslagregeling.

“Dat besluit neem ik niet omdat er toch iets niet in de haak zou zijn met de regeling, maar omdat ik het belang van Omroep West voorop wil stellen”, aldus de directeur. De raad van commissarissen van de regionale omroep gaf eind vorige week nog aan dat er geen sprake zou zijn van een loonsverhoging voor de directeur van de omroep.

Roukens blijft

Nu directeur Gerard Milo afziet van zijn toeslagregeling heeft presentatrice Debby Roukens besloten de omroep trouw te blijven en haar ontslag in te trekken. “Ik ben heel blij dat Gerard Milo deze beslissing heeft genomen en dat ik kan blijven werken voor Omroep West, waar mijn hart ligt’, aldus Roukens. Roukens kondigde vorige week aan niet te kunnen leven met de loonsverhoging van de directeur in tijden van grote bezuinigingen bij de regionale omroep en diende toen haar ontslag in.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.