(C) Mediamagazine

DTM en Formule 3 in Zandvoort live op Ziggo Sport

Dit weekeinde zijn de DTM en de Formule 3 zijn te gast op het Nederlandse circuit van Zandvoort voor spannende races. De wedstrijden zijn live te volgen via Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Sinds 2001

Al sinds 2001 is de DTM te gast op Circuit Zandvoort. Vaak zijn de races op de baan in de duinen zeer spectaculair en voor het eerst in jaren doet er weer een Nederlander mee. Robin Frijns hoopt in Noord-Holland voor zijn thuispubliek zijn eerste podium te behalen. In zijn jacht op succes kan hij rekenen op veel steun van de Nederlandse fans.

Formule 3

In het voorprogramma van de DTM vertonen de talenten van de Formule 3 hun kunsten. Het Nederlandse Van Amersfoort Racing laat de snelle dame Sophia Flörsch debuteren in Zandvoort. Tegelijkertijd strijden Marcus Armstrong en Daniel Ticktum verder om het kampioenschap tijdens de drie races in Nederland.

Televisie

Dit weekend zijn alle DTM- en Formule 3-wedstrijden live op de kanalen van Ziggo Sport. De wedstrijden zijn gedeeltelijk ook te zien via Ziggo Sport op kanaal 14. Dit kanaal is zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo. Alle wedstrijden zijn sowieso te volgen via de sportzender Ziggo Sport Totaal via het Racing-kanaal.

Zowel op zaterdag als zondag beginnen de uitzendingen rond 10.00 uur. Het uitzendschema vind je hier.