EK Kwalificatie: Nederland-Estland live op radio en televisie

Vanavond is de kwalificatiewedstrijd voor het EK Voetbal tussen Nederland en Estland live te volgen via radio en televisie.

Geplaatst

Afgelopen zaterdag speelde Oranje tegen Noord-Ierland ook al een wedstrijd. Deze wedstrijd eindigde in een stand van 0-0. Hiermee heeft het elftal onder leiding van Ronald Koemand zich geplaatst voor Europees Kampioeschap in 2020. Vanavond maakt het Nederlands elftal nog een kans om bovenaan te eindigen in de poule.

Estland

Vanavond klinkt om 20.45 uur in de Johan Cruijff ArenA het fluitsignaal voor de wedstrijd tegen Estland. De wedstrijd is rechtstreeks bij de NOS te volgen, op televisie via NPO 3, via de livestream op NOS.nl en de NOS-app. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur op NPO 3. Frank Snoeks is commentator van dienst, Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart schuiven opnieuw aan voor de analyse

Radio

Via de radio is de wedstrijd te volgen via NPO Radio 1. In NOS Langs de Lijn volgen Arno Vermeulen en Jeroen Elshof het duel op NPO Radio 1. Trainer Robert Maaskant is aanwezig voor de analyse. De radiozender is te beluisteren via FM, DAB+ en Internet.