Finale PDC WK Darts tussen Anderson en Van Gerwen live op RTL 7

Vanavond staat de finale van het PDC WK Darts 2017 op het programma. De wedstrijd is live te volgen op RTL 7. De huidige wereldkampioen Gary Anderson neemt het op tegen onze landgenoot Michael van Gerwen.

Finale plek

Gary Anderson behaalde zondag de finale van het WK Darts in London door in de halve finale te winnen van Peter Wright met 6-3. Michael van Gerwen gooide zondag zijn landgenoot Raymond van Barneveld in een wedstrijd van hoog niveau naar huis. Van Gerwen won met 6-2.

Dat het een wedstrijd van hoog niveau was, was te zien aan de dartsgemiddelde. Van Gerwen gooide een gemiddelde van 114,05 tijdens zijn wedstrijd wat een record is.

Wedstrijd

Vanavond staat de finale van het PDC WK Darts op het programma in het Londonse ‘Ally Pally’ De wedstrijd tussen de huidige wereldkampioen Gary Anderson en Michael van Gerwen begint om 21.00 uur. De winnaar van de finale gaat met 350.000 Britse Ponden aan de prijzengeld naar huis. In totaal wordt er tijdens het WK Darts van dartsbond PDC met dan 1,5 miljoen aan Britse ponden verdeeld.

Uitzending

RTL 7 zendt de finale live uit. De uitzending van RTL 7 Darts begint om 20.30 uur. De wedstrijd zal van commentaar worden voorzien door Jacques Nieuwlaat en Frank Vischschraper. De wedstrijd is ook te zien via een betaalde livestream op de website van RTL 7 Darts. Daarnaast is de wedstrijd ook te volgen via RTL 7 Dartsradio.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.