Formule 1: Grand Prix van België voor iedereen te zien via VRT Canvas

Komende weekeinde wordt de Formule 1 Grand Prix van België verreden op het circuit van Spa-Francorchamps. De race is gratis te zien via VRT Canvas.

Grand Prix van België

Zondag aanstaande wordt de Grand Prix van België verreden op het circuit van Spa-Francorchamps. Volgens kenners één van de mooiste circuits op de race-kalender van de Formule 1. Dit weekeinde wordt er naast een race op zondag ook een zogenaamde sprintrace verreden op zaterdag.

VRT Canvas

Traditiegetrouw wordt de Grand Prix van België live uitgezonden op de Vlaamse openbare televisiezender VRT Canvas. Op vrijdag 28 juli is de kwalificatie te zien op deze zender tussen 17.00 – 18.00 uur. Op zaterdag 29 juli is de sprintrace te zien vanaf 16.30 uur. Op zondag 30 juli is de race vanaf 15.00 uur te zien op deze zender, de voorbeschouwing begint rond 14.45 uur. De zender is bij alle aanbieders te zien via het digitale basispakket. Bij Ziggo is de zender te zien via kanaal 52 en bij KPN via kanaal 30 van het digitale basispakket.

Viaplay en F1 TV

Natuurlijk is deze race uit Formule 1 ook te volgen via de streamingdiensten Viaplay en F1 TV. Voor deze diensten is echter wel een abonnement nodig.