Formule 1 terug naar Nederland, Talpa mediapartner

Vandaag is bekend geworden dat er vanaf 2020 weer een Formule 1-race wordt verreden in Nederland. Talpa Network is mediapartner bij de Grand Prix van Nederland.

Zandvoort

Vandaag is bekend geworden dat vanaf volgend jaar er weer een Nederlandse Formule 1-race op de kalender komt te staan. Het circuit van Zandvoort en Formula One Management zijn een contract voor drie jaar overeengekomen en de race gaat officieel de Heineken Dutch Grand Prix heten. Het is nog niet bekend op welke dag in mei de race op de kalender komt te staan. De koningsklasse in de racerij keert na 35 jaar terug in Nederland.

Talpa Network

Talpa Network is als mediapartner betrokken bij de Formule 1-race in Nederland. Peter de Mönnink, CEO van Talpa Network: “We zijn heel blij voor de vele fans van de Formule 1 en van Max Verstappen dat dit – mede dankzij oer-Hollands ondernemerschap – is gelukt. Talpa Network is een trotse partner van Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix. Wij willen eraan bijdragen dat zoveel mogelijk Nederlanders kunnen genieten van de Formule 1 in Zandvoort, de meesterlijke prestaties van de teams en natuurlijk in het bijzonder Max Verstappen.

Binnenkort zal al merkbaar zijn dat Talpa Network mediapartner is voor de Heineken Dutch Grand Prix wanneer op Radio 538 en Radio Veronica de eerste kaarten voor de race te winnen zullen zijn.

Sociale media: